Milight RF 12/24V RGB LED strip Controller + FUT025 Touch afstandsbediening

Referentie
LCN-MI-FUT025-SET
Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
Special Price € 14,50 Regular Price € 16,95
-
+

Milight RF 12/24V RGB LED strip Controller + FUT025 Touch afstandsbediening

MiLight controllers zijn producten met een moderne en modernistische uitstraling en een interessante en innovatieve manier van bedienen. De verbinding van de ontvanger met de afstandsbediening gebeurt met behulp van radiogolven met een frequentie van 2,4 GHz.

De afstandsbediening voor RGB-strips met een 1-zone ontvanger kenmerkt zich door een innovatieve oplossing voor het monteren van verlichtingselementen. Je kunt 1 zone aanmaken op de afstandsbediening en een door de gebruiker geselecteerd aantal MiLight ontvangers (apart verkrijgbaar) kan aan de zone worden toegewezen, dus de configuratiemogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Dankzij het touch-kleurenbedieningspaneel bedien je bijna 16 miljoen kleuren.

De afstandsbediening voor RGB-strips heeft 8 dynamische programma's om de LED-strip te bedienen.

De afstandsbediening heeft een lichtintensiteitsinstelling in het bereik van 0-100% en de toewijzing van meerdere ontvangers aan één afstandsbediening.

Het koppelen van de afstandsbediening aan de ontvanger is uiterst eenvoudig. Voer de bewerking uit om de hoofdvoeding van de ontvanger los te koppelen en vervolgens de voeding weer aan te sluiten, waarbij u binnen de eerste 3 seconden het eerder geselecteerde kanaal op de afstandsbediening kort ingedrukt houdt. Het resultaat van het correct koppelen van apparaten is dat de LED-strip drie keer knippert.

Meer informatie
Referentie LCN-MI-FUT025-SET
IP Waarde IP20
EAN 6970602180476
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Milight RF 12/24V RGB LED strip Controller + FUT025 Touch afstandsbediening